Опис

Відкрити кафе-кондитерську за франшизою

Франшиза Donuts Club допомагає та дає можливість відкрити кафе під відомим брендом. На чому спеціалізується кав’ярня, умови франшизи та як швидко можна відкрити бізнес, читайте далі в описі.

Каталог франшизу

Donuts Club – це українська мережа кав’ярень-кондитерських, яка протягом багатьох років працює у різних країнах. Здебільшого у цій мережі виготовляють та подають своїм клієнтам пончики та смачні авторські десерти у супроводі кави.

Саме через смакові якості цих виробів ресторан полюбили багато відвідувачів, які стали постійними клієнтами. Сьогодні кількість кав’ярень у світі зростає і неухильно зростає. Велика кількість кав’ярень-кондитерських працює за франшизою.

Як розповідають у керівництві мережі Donuts Club, якщо відкрити ресторан з франшизи, то термін окупності становитиме не більше семи місяців. На сьогодні франшиза особливо активно розвивається у Східній Європі та в Азії, наприклад, у таких країнах, як Україна, Молдова, Казахстан, Болгарія та інші.

У цих закладах окрім свіжої випічки клієнтам пропонують ще й різні сорти кави та ексклюзивні напої. Якщо ви вирішите відкрити ресторан під брендом цієї мережі, то посібник допоможе вам здійснити свою мрію. До вас може приїхати спеціальний консультант, який допоможе обрати місце для відкриття майбутнього закладу та підкаже, як правильно оформити усі документи.

Якщо ви хочете купити франшизу Donuts Club, або іншого бренду, тоді наші фахівці будуть раді допомогти вам у підборі франшизи, або готового бізнесу, реалізації та управлінні проєктом.

Ціна та умови франшизи Donuts Club:
  • Вступний внесок за франшизою – від 5 тисяч доларів до 10 тисяч.
  • Необхідна кількість працівників – від 5 осіб.
  • Окупність – від 7 до 12 місяців.
  • Роялті та регулярні відрахування – відсутні.
  • У суму інвестицій входить – ремонт будівлі, обладнання та додаткові витрати.
  • Загальні інвестиції від 10 тисяч доларів до 30 тисяч доларів.

Франшиза Donuts Club, інформація взята для ознайомлення з відкритих джерел та може відрізнятися від офіційних. З актуальними умовами можна ознайомитися на сайті компанії: https://donut.com.ua

Сьогодні відкриття кав’ярні залишається бажанням багатьох заповзятливих людей. Потрібно, пам’ятати, що якщо ви плануєте експериментувати з продуктами, то варто більше вивчити договір франшизи. Часто нові партнери ‘франчайзі’ обмежені в прийнятті будь-яких рішень щодо зміни меню або інших елементів бренду.

Наші послуги

Proriat Hospitality Partners – ефективний менеджмент й гарантія рентабельності ресторану та готелю. Ознайомитись з нашими рішеннями та послугами: www.proriat.com

Proriat Real Estate – підбір вигідних HoReCa локацій під ключ. Каталог комерційної нерухомості та продаж готового бізнесу: www.proriat-realestate.com

Proriat Franchise Development – розвиток бренду, залучення партнерів, франчайзі й відкриття нових ресторанів. Каталог Франшиз на сайті: www.proriat-franchise.com

Фотографії

Відео